Shërbimet e menaxhuara të TI-së që mund t'i besoni

Jemi të bindur se kërkimi dhe zbatimi në teknologjitë e reja dixhitale do t’i japë një shtysë të gjitha kompanive që do të ndajnë këtë vizion.

SHËRBIMET

Çfarë bëjmë ne

Riparim Laptop / Riparim Desktop

Shërbimi ynë teknik ju asiston në zyrën tuaj për riparimin e pajisjeve të kompanisë suaj. Shërbimi mund të menaxhohet me një tarifë mujore për ditë fikse për t’u rënë dakord.

Heqja e viruseve dhe spiunazheve

Ne zbulojmë dhe eliminojmë viruset, trojanët, spyware dhe malware të tjerë lehtësisht dhe shpejt nga kompjuteri juaj. Ai gjithashtu zbaton përditësime të sigurisë për sistemin tuaj operativ dhe softuerin tuaj të sigurisë kur është e nevojshme.

Plani i Rimëkëmbjes dhe Rezervimit të të Dhënave

Rezervimi dhe rikuperimi i të dhënave është procesi i rezervimit të të dhënave tuaja në rast humbjeje dhe konfigurimi i sistemeve të sigurta që ju lejojnë të rikuperoni të dhënat tuaja si rezultat.

Shërbimet në renë kompjuterike

Këto shërbime janë krijuar për të ofruar akses të lehtë dhe të përballueshëm në aplikacione dhe burime, pa pasur nevojë për infrastrukturë të brendshme ose pajisje. Nga kontrollimi i postës elektronike deri te bashkëpunimi në dokumente, shumica e punonjësve përdorin shërbimet cloud gjatë gjithë ditës së punës, pavarësisht nëse janë të vetëdijshëm apo jo.

Projektimi i rrjetit

Dizajni i rrjetit i referohet planifikimit të zbatimit të infrastrukturës së rrjetit kompjuterik. Dizajni i rrjetit në përgjithësi kryhet nga projektues të rrjetit, inxhinierë, administratorë të TI-së dhe staf tjetër të lidhur. Bëhet përpara zbatimit të një infrastrukture rrjeti.

Siguria kibernetike

Siguria kibernetike është praktikë e mbrojtjes së kompjuterëve, serverëve, pajisjeve mobile, sistemeve elektronike, rrjeteve dhe të dhënave. Njihet gjithashtu si siguria e teknologjisë së informacionit ose siguria elektronike e informacionit.

Qasje

Konsulencë profesionale për shërbime dhe teknologji IT

Gjëja që nuk dini për teknologjinë mund të ngadalësojë përparimin e kompanisë tuaj kur ju duhet të lulëzoni. Nëse jeni si shumë biznese të vogla, fokusi juaj i TI-së merr parasysh se çfarë po ndodh këtu dhe tani. Konsulentët Gemjni qëndrojnë të ndërgjegjshëm për risitë aktuale dhe në pritje dhe ato ende në tabelën e vizatimit.
Ne punojmë së bashku me stafin tuaj për t’ju ndihmuar të krijoni një pamje të madhe se cila mund të jetë e ardhmja juaj e IT-së. Ekipi ynë i teknologjisë vlerëson harduerin, softuerin dhe sigurinë tuaj. Ne rekomandojmë zgjidhje për t’ju ndihmuar të përmbushni qëllimet e biznesit, të ruani avantazhin tuaj konkurrues dhe të minimizoni rreziqet aktuale dhe të ardhshme.

Ne krijojmë sisteme plotësisht të lidhura në mënyrë që të mund të fokusoheni në biznesin tuaj

Ekipi ynë i ekspertëve ka përvojën për t’ju ofruar çdo zgjidhje të mundshme për ta bërë përvojën e punës të thjeshtë, nga menaxhimi dhe ndarja e dokumenteve, te siguria e rrjetit, infrastruktura, siguria kibernetike dhe krimi, hardueri i zgjedhur për qendrën tuaj të të dhënave, por mbi të gjitha 360 ° shërbim, GJITHA NË NJË.

Fillo

Pesë sfera. Një mision.

||divi||400

Secure

||divi||400

Repair

||divi||400

Call Center

||divi||400

Connect

||divi||400

Monitor

||divi||400

Zyrë

Rruga Hoxha Tasim, pallati Aurora
Tirana, AL 100015

||divi||400

Na telefononi

(+39) 02 56568 627

||divi||400

Orët

M-F: 08:15 – 18:00
S-S: Mbyllur